• Betala säkert med Klarna
  • Frågor? Ring oss! 0707-512203
  • Snabba leveranser
  • Bra support

Senaste

28 925 SEK26 032,50 SEK
2 455 SEK2 237,50 SEK

Varumärken

Samarbetspartner

Isabella förtält till husvagn och husbil

Välkommen till Mr Fritid AB, din dedikerade specialist inom världen av förtält för husvagnar och husbilar. Som auktoriserad återförsäljare av Kama Fritid, tar vi stolthet i att erbjuda ett omfattande urval av premium förtält och helårstält från ledande varumärken som Isabella, samt från Kama Fritids breda sortiment. Hos Mr Fritid AB är vi engagerade i att föra samman högkvalitativa produkter och exceptionella priser för att ge våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen.

I vår strävan att alltid erbjuda det absolut bästa priset, är vi glada över att kunna presentera marknadens mest konkurrenskraftiga erbjudanden på 2024 års modeller av förtält från Isabella och Ventura. Vår filosofi är enkel: att kombinera oslagbara priser med oöverträffad service och expertis. Oavsett om du är ute efter att uppgradera ditt nuvarande tält eller söker det perfekta tältet som komplement till din husvagn eller husbil, har Mr Fritid AB allt du behöver för att göra ditt nästa utomhusäventyr både bekvämt och minnesvärt.

Ta del av vårt omfattande sortiment och låt Mr Fritid AB bli din guide i valet av det optimala förtältet för just dina behov. Utforska vår samling idag och upptäck varför vi är Sveriges föredragna val för högkvalitativa förtält och helårstält till husvagnar och husbilar.

Förtält Husvagn | En mästare på förtält

16 090 SEK14 185 SEK
16 995 SEK14 955 SEK
30 495 SEK26 835 SEK
35 495 SEK31 235 SEK
30 495 SEK26 835 SEK
54 003,75 SEK47 523,75 SEK
23 590 SEK20 757,50 SEK
27 795 SEK24 458,75 SEK
32 900 SEK28 951,25 SEK
42 595 SEK37 512,50 SEK
29 930 SEK26 936,25 SEK
21 010 SEK18 865 SEK

Mr Fritid är expert på Isabella förtält

För Mr Fritid är det viktigt att kunna erbjuda rätt förtält som fyller just era behov. Vi lägger mycket stor vikt på kvalitet och bästa möjliga service. Hos oss hittar du allt du kan behöva av Isabella förtält, husvagntillbehör, och utrustning för campingsemestern. Vårt mål är att tillhandahålla de bästa varorna till de bästa priserna, så att du kan njuta av campingresan utan bekymmer under semestern. Vi handplockar endast de bästa produkterna på marknaden. Med campingmöbler eller tillbehör från Kama Fritid är du redo för en bra semester och roligt på campingresan. På mrfritid.com vill vi ha smarta campingtillbehör i en kvalitet vi kan garantera!

Varför ska man ha förtält?

Förtältet blir det utökade vardagsrummet i din husvagn eller husbil. På ett enkelt sätt kan du få mer utrymme att använda. Här kan du äta en god middag med dina vänner och spela uno tillsammans. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Mr Fritid.

Montera Isabella förtält till din husvagn

Eftersom förtälten på husvagnar är väldigt olika är även monteringsmetoderna olika. Naturligtvis finns det en manual för varje modell, som förklarar i detalj hur man sätter upp ett tält. Det finns dock några generella tips att tänka på när du monterar en markis till en husvagn. Det första steget är att se till att husvagnen är rak. Presentera och organisera sedan de medföljande delarna. Många husvagnsägare tycker om att märka delar relaterade till tejp eller bokstäver. Tälttillverkaren Isabella har sammanställt några bra tips och tricks artiklar.

Din ultimata guide för campingäventyr - Från nybörjare till erfaren utforskare

Välkommen till Mr Fritid Magazine! Här får du all den information som behövs för ett oförglömligt campingäventyr. Vi erbjuder något för alla, från grundläggande tips för nybörjare till spännande destinationer för den erfarne campare.

Hitta rätt A-måttstält till din husvagn 

I Mr Fritid webshop så kan du se i vårtat sortiment av förtält, du kan välja mellan året runt-tält, lufttält, universaltält, vintertält och A-måttstält. Det klassiska A-måttstältet är ett förtält som går under benämningen sommartält. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt är det viktigt att du känner till ditt A-mått du har på din husvagn.

Om du inte vet ditt A-mått kommer här en guide för hur du tar reda på det. A-måttet är längden från marken, genom hela förtältskenan och ner till marken igen, cirka 30 centimeter ut från sidan. Lättast mäter du med hjälp av ett snöre från marken genom tältskenan.

Vill du veta hur stort a-måttet ska vara för att passa din vagn?

Använd guiden på isabella.net för att hitta rätt A-mått, genom att fylla i husvagnsmärke och årsmodell.